Despre

Since 2006

Suntem o echipa cu experienta in toata gama de amenajari interioare si exterioare.

Fie ca e vorba de mici renovari sau lucrari complexe de design, amenajari si executie, iti stam cu placere la dispozitie cu echipele noastre de muncitori calificati.

Firma noastra executa servicii complete de amenajari interioare si exterioare, design, renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, instalatii electrice, termice si sanitare, precum si servicii de mentenanta.

Serviciile noatre includ pe langa lucrarile propriu-zise de amenajari, suport tehnic pentru diversele probleme care apar in lucrarile de amenajare, servicii de design si arhitectura, procurarea si consultanta in alegerea materialelor, transportul gratuit al materialelor necesare, pregatirea zonei de lucru, debarasarea molozului si gunoaielor rezultate, cat si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor.

Datorita experientei lucratorilor nostri, termenele de executie sunt rapide si clar stabilite de la inceputul lucrarii. De asemenea, fiecare lucrare beneficiaza de garantie, in functie de natura lucrarilor executate, de la 6 luni la 2 ani.Daca doresti o estimare rapida a costurilor lucrarilor de amenajari, te rugam sa ne trimiti un plan cotat si o scurta descriere a lucrarilor dorite.

Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi, executie mobilier, servicii de design etc.
Amenajari exterioare – tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolatii, montaj pavele etc.